Payment with Visa Payment with Mastercard in white color Payment with Klarna Payment with Nets Payment with Paypal Payment with Swish
Alltid fri frakt / Snabb leverans

Gallerier som representerar mig.
www.noagallery.se

NOA Gallery - en del av Bonnier News


www.noagallery.se

NOA Gallery är den självklara marknadsplatsen för konst på nätet. Vi har noggrant utvald konst och gör det lätt för dig att köpa konst från olika konstnärer. Oavsett om du är konstkunnig eller vill bli - har vi konst för att möta dina behov och öka ditt intresse kring konst. Du kan köpa konsten med eller utan ram, allt för att passa dina behov bäst. Känslan att packa upp en tavla och hänga upp den direkt på väggen är dock oslagbar.

Kontakt och företagsinformation

NOA Gallery är en del av Bonnier News AB (org.nr. 559080-0917), som är registrerat för F-skatt och moms och har sitt säte i Stockholm.
Affärschef: Mikael Corné, e-post: [email protected]
E-post: [email protected] (vi svarar normalt inom två vardagar)
Adress: Gjörwellsgatan 30, 112 60 Stockholm

Rivercity Gallery , Göteborg

http://www.rivercitygallery.se/

RiverCity Gallery vill sprida konsten till en bred publik. Vår inriktning är framförallt allt samtida bildkonst (måleri, grafik, fotografi) men även skulptur och glaskonst. De konstnärer vi arbetar med har en konstnärlig erfarenhet bakom sig med såväl separatutställningar som samlingsutställningar.
Galleriet vill med konsten som medel verka för spännande möten och samtal. Det kan vara möten mellan enbart konstverk och betraktare, konst på arbetsplatsen, samtal mellan kollegor eller med kunder. Konst väcker känslor och reaktioner och är en kreativ kraft. Konst är en tillgång som har positiv inverkan på bl a trivsel.
RiverCity Gallery vill också bidra till att stärka utbudet av konst och kultur i den framväxande Älvstaden (RiverCity) i Göteborg. Vi vill med konsten bidra till att staden blir mer sammanhängande. Älven är basen och över den byggs broar, fysiskt, kulturellt och socialt. ”En älv – två sidor – en stad”

Besöksadress:

Monsungatan 57, Göteborg
Telefon:070 – 284 20 50  Monica Göransson
070 – 818 68 96   Marie-Louise Jensen BäckerE-post:[email protected]


Galleri Marika Lang
https://www.instagram.com/marika.lang/
Galleri Marika lang: Aspekullen 9, Kullavik.
Telefon: 070-725 29 60